30 Haziran 2013 Pazar

ŞİFON MODASI

0 yorum
       
              Bu sene hiç kuşkusuz bayanların en gözde kıyafeti uçuş uçuş şifon elbiseler.. Her senenin vageçilmezi olsa da bu sene her yerde görmek mümkün.Hepsi rengarek sarısı,mavisi,yeşili,kırmızısı,mint rengi,pembesi ve daha neler neler.Hem günlük hayatınızda hem de akşam gezmenizde ve davetlerde kullanabileceğiniz bu elbiselerle günün yıldızı siz olun.Herkesin mutlaka dolabında olması gereken bu kırtarıcıları hemen her mağazada görebilmek mümkün hemde öyle çok yüksek fiyatlarda bile değil.İşte sizlere bir kaç örnek;








































28 Haziran 2013 Cuma

Her Hafta İzlenesi 4 Film..

0 yorum



 Merhabalar Efendim;


Düşündük taşındık sizin için uzun soluklu, karar vermekte ve seçmekte zorlanan güzel insanlar için tatlı bir etkinlik yapalım dedik ve Her Hafta İzlenesi 4 Dört Filmi sizlerle buluşturmak için kolları sıvadık.. Umarım sizlerde izlediğinizde bizim kadar keyif alırsınız . İyi seyirler.. :)
 

                                            NUMBER 1 

                                             ONE DAY


TÜR Dram,Romantik


OYUNCULAR: Anne Hathaway,Jim Sturgess, Patricia Clarkson
KONU:1988′li yıllarda İskoçya’da Emma (Anne Hathaway) ve Dexter (Jim Sturgess) üniversitede okumakta olan gençlerdir. Birbirleri ile daha önce tanışmamış olan gençler üniversitenin mezuniyet balosunda 15 Temmuz ilk defa tanışma fırsatı yakalarlar. Beraber güzel bir gün geçirirler. Daha sonra ki yıllar boyunca yaşadıkları bir günün etkisiyle arkadaş kalırlar ve farklı bir aşk hikayesi ortaya çıkar.
                         


                                                              NUMBER TWO
                                              
                                              WANTED


                                                                        
TÜR:
Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç


OYUNCULAR:
 
Angelina Jolie, Morgan Freeman,James McAvoy, Thomas Kretschmann, 

KONU: Babası, ünlü bir suikastçı olan Wesley Gibson (James McAvoy) babasını hain bir pusuda kaybettikten sonra muhasebeci olarak küçük bir işletmede çalışmaya başlamıştır. Ancak, babasının intikamını alması için ona Sloan (Morgan Freeman) tarafından bir şans sunulur. Fox (Angelina Jolie) tarafından yakalanarak harekat merkezine getirilen Wesley neye uğradığını şaşırır, ancak zaman içinde durumun farkına varmaya başladıkça yapması gerekenleri öğrenecektir…



                                                        NUMBER 
THREE                                     
                                      3 İDİOTS

                                TÜR:  Komedi, Dram, Müzikal, Gençlik
OYUNCULAR: Aamir Khan, Kareena Kapoor,Madhavan, Akhil Mishra, Boman IraniKONU: Bir teknik lisede başlayan hikayede, eğitim bilimleri öğrencilere ezbere dayalı bir şekilde anlatılmaktadır. Birbiri ile sadece yarış halinde öğrenciler arasından sıyrılan 2 genç, bu sistemin yanlışlığı konusunda adımlar atmaya başlar. Bu girişimleri kimi zaman komik kimi zaman da hüzünlendirici anlar yaşamalarına neden olacaktır ve geniş bir kitleye hitap etme şansı yakalayacaklardır.




 NUMBER FOUR 

                                                                    LANETLİ TEPE



                                                  



TÜR: Gerilim ,Gizem, Korku
OYUNCULAR:Ali Larter ,  Geoffrey Rush ,  Famke Janssen ,  Peter Gallagher ,  Bridgette Wilson
KONU: Garip bir davet alan 5 kişi bir evde toplanırlar. davetiyede bir eve gelmeleri ve evde bir gece geçirmeleri yazmaktadır bunu başaran ise 1 milyon dolar alacaktır. ama davetlilerin bilmedikleri b,r şey vardır davet edildikleri bu ev psikopat Dr. Vanacountdan başkasına ait değildir.





Her Hafta farklı 4 filmle buluşmak üzere .. Kendinize cici bakmayı ihmal etmeyin. Müzik kokulu öpüçükler :*




27 Haziran 2013 Perşembe

İlk Post..

0 yorum


                                                                      İlk Post 
 

Aman efendim merhabalar.. :)  İlk post ilk heyecan çok stres oldum şimdi  ne yazsam diyorum :) Kendimden bahsedeyim biraz daha çiçeği burnunda  19 yaşındayım liseyi bitirdim inş üniversiteye bu sene :) Kitap okumayı deli gibi seven birşeye taktımı asla vazgeçmeyen inat mı inat biriyim yeri geldiğinde :) en çok sevdiklerimi kıskanırım (DERYA'MI mesela :) ) paylaşamam. Ben en iyisi nerden çıktı bu blog işi onu anlatıyım kısaca . Blog blog gezerken ya çok güzeller çok iyi yazmışlar derken bizim neyimiz eksik diye atladık bizde bu işe. İyi mi yaptık kötü yaptık bilemedik ama görücez hep birlikte . Hayatımızı açtık biraz mutluluklarımı, hüzünlerimizi .. Müzikten , modadan ,kitaplardan , aşklardan aklınıza gelebilecek her şey için buradayız artık birlikteyiz :) Deryacım benim canım ruh ikizim bu yolda birlikteyiz onunla .. Müzik kokulu öpücükler.. :)


MERHABAAA...

2 yorum
   

       Hayatın akışı içinde hepimizin dertleri,üzüntüleri,mutlulukları-mutluluk arayışları ve bizim gibi bir farklılık arayışı içinde olanlar var.Hee biz derken önce kendimizi tanıtalım.Ben deniz Derya efendim.Kısacası İstanbul da doğdum Kocaeli de büyüdüm hala daha burda ikamet etmekteyim.Hayatım eğitim tantasıyla geçmiş bu sebeple kendi çabamla ve sağolsun ailemin desteğiyle bugünlere geldim.Şu an stajyer mali müşavir olarak özel bir firmada çalışmaktayım.İşin gerçeği zor bir meslek hiç düşünmezdim bu noktaya gelebileceğimi :) Neyse biz derken çoğul konuştum bunun sebebi aslında bu blogu açmaya birlikte karar verdiğimiz can dostum, bu hayatta ki seçmiş olduğum kız kardeşim ,sohbeti kendi gibi baldan tatlı,birlikte eğlenmenin tadına vardığım nam-ı diyar Hilaliimmm yani Hilal..Kendisini her anlamıyla anlatabilirim ama ilk yazısını kendi yazsın istedim bu konuda epey heyecanlı çünkü.
     Bu blogun içinde herşeye yer vermek istiyoruz.Umarım devamı güzel gelir ne diyelim..






 

Hayatın Fon Müziği.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

back to top