25 Kasım 2013 Pazartesi

Çok Mu Yalnızız Hepimiz ?? Çok mu Kimsesiz ?


Ne için çabalıyorum dediğiniz anlar oluyor mu sizinde .. Okuyorum ama sonu ne olacak ya da yaşıyorum ama yarınımın garantisi var mı dediğiniz anlar .. Boşluğa düştüğünüz anlar .. Etrafınız da bir ton insan vardır değer verirler size .. Öyle olduğunu söylerler. Siz inanmak istemedikçe ısrar ederler.. Ne mi olur sonunda İnanırsınız. Aslında yalnızsınız bilirsiniz ama inanmak istersiniz . Başınız sıkıştığında onlardan yardım istemek.. Üzüldüğünüzde onların omuzunda ağlamak.. Sonra onlar da yalan gelmeye başlar. Sıkıldıklarını hissedersiniz bilirsiniz artık o insanların sizin için oynadığı dostluk antlaşması bitmiş ve siz onlar tarafından paramparça edilmişsiniz bile.. İşte böyle zamanlarda daha da koyar yalnızlık ve o zaman anlarsınız ki gerçekten kimse yokmuş. İnanmak istemediğiniz bir yalanın baş rol oyuncusu siz olmuşsunuz.. Yalandan gülümsemeler en çok size yakışmış...

Ağlanacak halimize güler olduk şu zamanlarda.. Neydi bizi buna iten ..Sahi  ne bizi bu kadar sahte ve yapmacık yapan ? Fikri olan var mı ? Sevgilinizden ayrılmanız mı , hayatta en değer verdiğiniz kişiyi kaybetmeniz mi , işinizi sevmemeniz mi , eşinizle olan sorununuz mu, ekonomik kısıtlılık mı, sağlık sıkıntısı mı ?? Ahh ! Gerçekten de ne çok derdimiz var bizim böyle.. Saymakla bitiremediğimiz .. Ağlamaktan , şikayet etmekten yorulmadığımız.. Bazen siz bile kendinizden sıkılıyorsunuz itiraf edin..

Kalkın ve silkinin !
Sabah erken kalkın. İnce belli bardakta çayınızı alın ve balkona çıkın..O saatlerin tadını çıkarın şehrin uyumasını izleyin..O sessizliği ve dinginliği hissedin. Kimsenin sizden güçlü olmadığını farkına varın.. Onlar sadece duygularını gizleyip daha iyi rol yapabilenler..Siz her zaman daha iyisiniz unutmayın..


Hıı bak aklıma gelmişken bir evcil hayvan alın kendinize ona anlatın dertlerinizi üzütülerinizi sevinçlerinizi.. Ya da bir çiçek alın eskiden babananelerimiz anneannelerimizin yaptığı gibi..

Sağlıcakla kalın..



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Hayatın Fon Müziği.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

back to top