1 Aralık 2013 Pazar

Uydu..



Mesela erkek dediğin uydu gibi olmalı...

Uydu dedim ya başka yerlere çekmeyin konuyu. Ay gibi, ömrünü dünyanın etrafında dönmeye adamış ve bundan zerre kadar pişman olmamış ki bir milim bile ekseninden kaymamış. İşte böyle bir aşk lazım her kadına.. Sizi öyle sevmeli ki hiç bir zaman acaba demeyeceğiniz .

Her kızın hakkıdır trip atmak ilgi beklemek.. Biraz şımarmak,şımartılmak.. Bazen oturdugun cafe de kahve tepsinin yanında gelen bir gül ,  bazen gecenin yarısı gelen sayfalarca mesaj.. İşte bunların yerine dünyayı koysanız o kız sizi geçekten seviyorsa değişmez arkadaş .

Üzüldüğünde onunla ilgilenmeniz , hastayken niye dikkat etmiyorsun diye kızmanız önemlidir işte bunlar . Not alın bunları bir yere dua edersiniz sonra bana :)

Erkek dediğin nasıl desem böyle bazen maço bazen light olmalı kepekli olmalı . Kıskanmalı , korumalı , sahip çıkmalı.Öyle bir sarılmalı ki kollarının arasında küçük bir kız çocuğu hissettirmeli sevdiği kızı . Elini tuttuğunda öyle bir güven vermeli ki bu adam yanımdayken bana bir şey olmaz dedirtmeli.

Zor değiliz aslında basittir kimyamız . gerekli olan elementlerde basit ilgi ,güven, sadakat. Git bana magnezyum bul getir demez hiç bir kız .


Yakınmayın yani yok bu kadınlar falan diye beyler. Yemiyoruz . :)






0 yorum:

Yorum Gönder

 

Hayatın Fon Müziği.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

back to top